IsaDora
Eye Shadow Quartet

Slutsåld Fri frakt från 199kr

Du sparar 30 kr

119 kr 149 kr

Nyhet

Du sparar 30 kr

119 kr 149 kr

Variant : Mercury 5 g
Andra färger :
Beskrivning

Silkeslena matta och frostiga ögonskuggor med kräm till puder-teknologi., En flytande puderteknik i vår ikoniska ögonskuggspalett Eyeshadow Quartet gör att ögonskuggan smälter på huden och efterlämnar en lätt och silkeslen textur. Den känns krämig, trots att det är en puderögonskugga. De totalt 10 olika paletterna av kompaktskuggan finns i både matta och gnistrande frostiga nyanser. De är enkla att bygga upp och blanda ut för en jämn och fin finish. Varje kompaktskugga innehåller fyra lekfulla nyanser tillsammans med en svampapplikator.  •    Fulländat färgresultat med en krämig känsla
*    Enkel att bygga upp och blanda 
*   Lätt, silkeslen textur
*   Matt och frostig finish, Flytande puderteknologi – Det här är en specialteknik som inte bara ger optimal hållbarhet utan även en magisk finish med en krämig och slät textur.
Sfäriskt puder och polymerblandning – bidrar till att ögonskuggan glider på lätt och gör den lätt att bygga upp och applicera.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.