Shiseido
Tsutsu Fude Concealer Brush

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Tsutsu Fude Concealer Brush är speciellt utformad för att applicera Synchro Skin Dual-Tip Concealer och Correcting Gel stick Concealer. Med sin Hidden Core Teknologi och avrundade precisionsspets får man en precis applikation på önskat område. 100% syntetfiber som tillåter dig att arbeta med alla olika formulas för maximal mångsidighet.

Artikelnummer: 81972
Dosering & Användning

Använd Tsutsu Fude Concealer Brush för att blanda concealer, eller lägg på concealern med borsten för att bygga ytterligare täckning där det behövs. Rengöring: Torka av borsten efter varje användning. För att undvika att produktrester samlas i borsten, tvätta borsten och torka den helt innan en ny produkt med annan textur används. Tvätta med mild tvål eller ansiktsrengöring. Skölj noga och ta bort överlödigt vatten med en torr handduk eller tvättlapp. Undvik att tvätta handtaget eftersom färgen kan blekas. Låt plantorka innan användning.

Upptäck mer som Tsutsu Fude Concealer Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.