Sigma Beauty
4DHD Kabuki Brush

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Den patenterade 4DHD® Kabuki Brush™ från Sigma är concealerborsten du inte visste att du behövde. Denna täta, fyrsidiga och ultramjuka kabuki-borste jobbar sömlöst ut concealer under ögonen med spetsen, den är även perfekt att använda för att täcka över ytliga ärr och märken. Pyramidformens fyra sidor kan användas för större områden för att applicera fixeringspuder.

4DHD® Kabuki Brush är gjord av Sigmas patenterade Sigmax® Fibers-fibrer, en termoplastisk polymer utvecklad för optimal applicering av både puder- och flytande/krämprodukter, för en sann HD-finish. Man har använd premiumfilament framtaget för enastående mjukhet, resistens mot värme och kemisk påverkan samt mekanisk styrka och lång hållbarhet. Sigmax®-fibrer är antibakteriella och hypoallergena.

  • Unik pyramidformad borste med fyra sidor

  • Rekommenderas för att användning av concealer under ögonen

  • Cruelty Free

Användning

I denna video används även Sigma Edge Kabuki Brush F87.

Upptäck mer som 4DHD Kabuki Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.