Shiseido
Daiya Fude

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Face Duo Brush
Beskrivning

Shiseido Daiya Fude Face Duo är en perfekta borsten att ha med i väskan för touch ups under dagen. Borsten har på den ena sidan en unik gelapplikator som kan användas till alla typer av makeup, både puder och krämer, då texturen på applikatorn ska efterlikna den mjuka effekten man får om man applicerar produkt med fingrarna. På den andra sidan finns en röd, diamantklippt borste som gör att du lätt kan bättra på puderprodukter under dagen.

Gelapplikatorn är hygienisk och lätt att torka ren, denna applikator anpassar sig till ansiktets konturer för att skapa optimal täckning. Det röda diamantformade syntetiska borsthuvudet ser ut och känns fluffigt men innehåller en stor mängd täta fibrer i kärnan för att behålla verktygets form och ger en perfekt balans mellan styrka och flexibilitet. Varje pensel är handgjord i Japan av ett team av erfarna hantverkare.

  • Två-i-ett-borste, perfekt för resan

  • Handgjorda borstar från Japan

  • Gelapplikator för alla typer av makeup

  • Mjuk puderborste med täta fibrer

Användning

OBS: Använd inte en alkoholbaserad penselrengöring på penselns gel-sida

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.