ICONIC London
Brow Silk & Brush

Endast 2 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
389 kr
389 kr
Variant : 5 g
Beskrivning

Rama in dina drag med den snabba Brow Silk från ICONIC London. Inspirerad av det gamla Hollywoodtricket att använda tvål för att fixera brynen på plats, anpassar sig vår anpassningsbara brynstyler till den look du älskar - från fluffig och fjäderlätt till vårdad och slät. Den unika formeln är perfekt för alla hårfärger och samlar det bästa från bryntvålar, vaxer och geler i ett silkeslent, vårdande balsam. Den skapar en klar film över brynen och ger oslagbart lyft och stadga utan att det blir några kritliknande rester eller knastrigheter. Brow Silk griper tag i varje enskilt hårstrå och stärker glesa partier och får bågarna att verka tjockare, så att du sparar dyrbar tid för att fylla ut brynen. Den här resevänliga formulan behöver inte användas med ytterligare spray och kan användas både våt och torr. För bästa resultat, applicera Brow Silk med vår skräddarsydda Brow Groomer.

Artikelnummer: 106688
Ingredienser

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil. Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax) Cera, Hydrogenated Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter.

Upptäck mer som Brow Silk & Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.