Sigma Beauty
3DHD Max Kabuki Brush

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Du sparar 62 kr

187 kr 249 kr

Variant :
Beskrivning

Sigmas bästsäljare Sigma 3DHD® Kabuki Brush, Black kommer här i en större, fluffigare version. 3DHD® Max Kabuki Brush erbjuder exakt samma precisionsapplicering som originalet, med kanter som kommer åt varenda millimeter i ansiktet från varenda vinkel. Med denna större version får du i jämförelse med originalet en mer skir täckning tack vare att stråna är längre, dock går täckningen utmärkt att bygga upp med tunna lager-på-lager.

3DHD® Max Kabuki Brush är gjord av Sigmas patenterade Sigmax® Fibers-fibrer, en termoplastisk polymer utvecklad för optimal applicering av både puder- och flytande/krämprodukter, för en sann HD-finish. Man har använd premiumfilament framtaget för enastående mjukhet, resistens mot värme och kemisk påverkan samt mekanisk styrka och lång hållbarhet. Sigmax®-fibrer är antibakteriella och hypoallergena.

  • Används för precis applikation av foundation eller contouring

  • Cruelty Free

Om 3DHD Max Kabuki Brush

Tutorial

I videon längst ner använder man sig även utav Sigma Curved Kabuki Brush F83.

Upptäck mer som 3DHD Max Kabuki Brush

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.