Real Techniques
Brush Cleansing Palette

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
245 kr
245 kr
Variant : Pink
Beskrivning

En bra sminkapplicering börjar med rena borstar - Real Techniques Brush Cleansing Palette gör det enkelt för dig att hålla dina borstar rena, på ett roligt sätt!

Denna rengöringspalett hjälper till att ta bort smink, olja och orenheter från din sminkborste. Med högpresterande silikon är denna rengöringspalett designad på ett lätt, ergonomiskt sätt för att vara behaglig att hålla i. Med exklusiv, multi-texturerad yta som gör det enkelt att rengöra mellan borsten för en djupare rengöring.

Denna rengöringspalett har tre olika texturer, en för små borstar (t.ex ögonskugga, concealer, eller highlighter), en för mediumstora borstar (t.ex rouge, foundation eller contouring) och en för stora borstar (t.ex puder- eller bronzerbrostar).

Steg för steg!

Steg 1: Placera paletten på handen och applicera en diamantstor mängd av Real Techniques Brush Cleansing Gel eller annan borstrengöring på verktyget. Addera varmt vatten på paletten.

Steg 2: Svep borsten i cirkulära rörelser i gelen och vattnet över passande yta tills borsten är ren. Skölj borsten noggrant och kläm ut överflödigt vatten.

Steg 3: Lägg dina borstar över rengöringspaletten för att lufttorka eller lägg dem snett upphöjda på t.ex en handduk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product