Beautyblender
Beautyblender Beauty Blusher Cheeky

Ej i lager Fri frakt från 199kr
189 kr
189 kr
Variant :
Beskrivning

Beautyblender beauty.blusher Cheeky

Beautyblender beauty.blusher Cheeky är samma klassiska beauty.blusher men i en somrig korallnyans! Beautyblender beauty.blusher är skapad med samma material som originalet, Beautyblender, men i en mindre storlek och ny fräsch nyans som är idealisk för applicering av både kräm- och puderrouge. För en jämn och perfekt applicering varje gång!

Den kalla grå nyansen av Beauty Blusher gör så att du enkelt kan se nyansens undertoner på det rouge du applicerar, samt hur mycket du applicerar. Mindre än originalet, men större än Beautyblender Micro Mini Green för att ge perfekt mängd rouge som du sömlöst kan blanda ut. Ett måste-ha i necessären!

  • Idealisk för applicering av kräm- eller puderrouge.
  • Fri från latex och lukt.
  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Använd beauty.blusher fuktig, applicera önskad rouge på den rundade sidan och börja applicera! Använd den smalare sidan för mer precision och för att blanda ut.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.