Beautyblender
Micro.Mini Correct.Four

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 4 Mini Makeup Sponges
Beskrivning

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four - en begränsad utgåva där du får 4 st Beautyblender Micro Mini i fyra olika nyanser för att matcha den färgkorrigering du önskar göra.

Med samma exklusiva material som originalet Beautyblender, i miniversion, designade för att du enkelt ska nå små, svåråtkomliga områden som under ögonen, runt näsan, vid brynbenet, samt för att reducera synbarheten av blemmor och pigmentfläckar. För ett felfritt och precist resultat!

  • Begränsad utgåva.

  • Fyra nyanser för att matcha den färgkorrigering du önskar.

  • Passar med krämiga, flytande eller puderprodukter, idealisk för applicering av concealer.

  • Använd fuktad för bäst resultat.

  • Fri från latex och lukt.

  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Beautyblender Micro.Mini Correct.Four blir ungefär dubbelt så stor när du fuktar den. Fukta din Beautyblender och med dabbande rörelser applicera önskad produkt.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Tips!

För att neutralisera röda partier som rodnad eller finnar, använd en blå eller grön concealer. För att neutralisera mörka ringar under ögonen med blå toner använd röd/rosa eller orange/gul concealer, för mer lila toner under ögonen är en gul concealer idealisk. Neutralisera olivfärgade partier med röd/rosa concealer, och neutralisera en glåmiga partier som oftast är lite gula med lila.

Artikelnummer: 34884

Upptäck mer som Micro.Mini Correct.Four

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt