Tweezerman
Wakeup & Makeup Duo Sponge Set

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 89 kr

209 kr 298 kr

Du sparar 89 kr

209 kr 298 kr

Variant :
Beskrivning

Tweezerman Wakeup & Makeup Duo Sponge Set

En idealisk duo för både rengöring och applicering av makeup. Tweezerman Wakeup & Makeup Duo Sponge Set innehåller två svampar, en för prepp och en för applicering av makeup. Den grå svampen är berikad med kol för att effektivt rengöra och exfoliera huden, och formen är perfekt anpassad efter ansiktets konturer. Den rosa svampen är till för applicering av din makeup. Den ger en jämn applicering, maximerar upptagning av din produkt och minimerar svinn. Produkterna kommer i en söt liten tygpåse!

  • Två svampar: en för rengöring, en för makeupapplicering.

  • Grå svamp är berikad med kol, ger effektiv rengöring.

  • Rosa svamp ger perfekt makeupapplicering.

  • Anpassade efter ansiktets konturer.

Innehåll: 2 makeupsvampar

Användning

Grå svamp: Skölj under rinnande vatten, krama svampen så den suger åt sig ordentligt med vatten. Svep över ansiktet för att rengöra och exfoliera. Undvik ögon- och munpartiet.

Rosa svamp: Skölj under rinnande vatten och krama svampen så den suger åt sig vatten. Krama ur överflödigt vatten, gärna med en handduk runtom. Applicera sedan önskad produkt - fungerar både för flytande och torra produkter.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.