Rituals...
The Ritual of Karma Scented Candle

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 290 g
Beskrivning

Skapa en solig, somrig atmosfär i ditt hem med doftljuset från The Ritual of Karma. Det är berikat med den härligt söta doften av helig lotus och den näringsgivande kraften hos vitt te och har en brinntid på upp till 50 timmar. Kombinera det med doftstickorna från The Ritual of Karma för att förstärka doftupplevelsen och skapa en speciell, somrig atmosfär.

Artikelnummer: 106567
Ingredienser

Contains Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Piperonal, Linalyl Acetate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramethyl-2-Naphthyl)Ethan-1-One, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One, 3-P-Cumenyl-2-Methylpropionaldehyde, Linalool, (E)-2-Methoxy-4-(Prop-1-Enyl) Phenol, (d)-Limonene, (2E)-2-(Phenylmethylidene)Octanal. May produce an allergic reaction.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.