Exentri
Exentri EX M 501 Multiwallet

Endast 1 kvar Fri frakt från 199 kr Redo att skickas
418 kr *
418 kr *
Variant : 9x7x1,5 cm
Beskrivning

EXENTRI Multiwallet är en modern, exklusiv och kompakt plånbok med plats för mynt.

Plånboken kombinerar liten storlek med enkel åtkomst och bra förvaring för 5-10 kort, sedlar, kvitton, biljetter, mynt och andra små föremål. Den smarta designen ger dig enkel och snabb tillgång till ditt mest använda kort med endast ett tumtryck. Den behöver inte ens öppnas! Plånboken är tillverkad i kvalitetsläder och har en snygg och smart lås i justerbart rostfritt stål för extra säkerhet och optimal stabilitet. En perfekt plånbok för dig som vill ha en liten och tunn plånbok som rymmer allt du behöver och som kommer att hålla i många år framöver. Levereras i fin ask.

Utrustad med RFID blockering för att säkerställa att din privata information och kreditkort är säker mot elektronisk stöld och skimning. Fickan på höger sida, när du öppnar plånboken halvvägs, är utan RFID-block så att korten kan läsas mot terminalen från denna ficka. Alla kort är RFID blockerade när plånboken är stängd.

Varje EXENTRI Multiwallet är unik. Skinn är ett naturmaterial som varierar i uttryck og mindre avvikelser i struktur och färg kan derfor förekomma.

INSIDA

* 3 kortfack
* 1 separat fack for sedlar och kvitton
* 1 ficka för biljetter

UTSIDE

* 2 kortfack (1 glidficka for snabb åtkomst)
* Ficka för mynt och andra små föremål
* Solid rostfritt stållås

MATERIAL

* Kvalitetsläder
* Rostfritt stål

STORLEK OCH VIKT

* 9 x 7 x 1,5 cm
* Ca. 70 gr.
​​​​
RFID BLOCK

* Kortfodralet har en inbyggd RFID-blockerande nylon i främre kortficka och på två av innerfickorna som beskyddar dina kort mot elektronisk stöld och skimning.
* Alla kort är RFID blockerade när plånboken är stängd

ÖVRIGT

* Levereras i elegant presentask
* Utvecklats och designats i Norge

Artikelnummer: 94933

Upptäck mer som Exentri EX M 501 Multiwallet

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.