search

Anastasia Brow Powder Duo

Blonde
Från:
183 kr229 kr
Välj variant först

                  Taupe
 • Taupe

255 kr

                  Blonde
 • Blonde

209 kr

                  Caramel
 • Caramel

235 kr

                  Medium Brown
 • Medium Brown

255 kr

                  Dark Brown
 • Dark Brown

255 kr

                  Granite Brow
 • Granite

255 kr

                  Ebony
 • Ebony

255 kr

                  Auburn
 • Auburn

183 kr
229 kr

                  Soft Brown
 • Soft Brown

245 kr

                  Chocolate
 • Chocolate

  Tillfälligt slut
255 kr

                  Ash Brown
 • Ash Brown

255 kr
Tipsa en vän
Puder med ögonbrynsfärg i två olika nyanser till alla olika hud- och hårnyanser. En hållbar färg som är enkel att applicera med exempelvis Anastasia Duo Brush eller Anastasia Brow Brush Small. Läs mer här

Anastasia Brow Powder Duo

Puder med ögonbrynsfärg i två olika nyanser till alla olika hud- och hårnyanser. En hållbar färg som är enkel att applicera med exempelvis Anastasia Duo Brush eller Anastasia Brow Brush Small.

Innehåll: 2 g

Användning

Badda borsten i pudret och använd korta, lätta drag för att fylla i ögonbrynen. Applicera först den mörkare färgen för att fylla i där ögonbrynen är glesa och sedan den ljusare nyansen över hela ögonbrynen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Anastasia Brow Powder Duo

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Storfavorit
2019-03-09 av: Sofie
Bästa brynprodukten någonsin, jag kommer fortsätta köpa den här så länge den tillverkas. Jag har ljus, varm hudton och Soft Brown passar mig perfekt oavsett om jag har ljust eller mörkare färgat hår.
Den går inte att misslyckas med, det ser proffsigt ut för mig även om jag inte direkt är en expert på att applicera smink. Den mörkare färgen har jag längst ut på brynet. Sedan tar jag min brynpensel och drar ett sträck under första hälften av ögonbrynet med den ljusare färgen och "suddar" uppåt några gånger. Sedan borstar jag bara igenom brynet så de båda färgerna smälter ihop, och så är det klart!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bra skugga!
2018-01-30 av: Josephine S (ålder: 25-34)
Jag brukar variera mellan att använda skuggan när jag vill ha lite mer diskreta bryn, och Anastasia's brynpomada när jag vill kunna bygga på lite mer. Är väldigt nöjd med båda. Gillar att det är två olika färger så att man kan blanda till det. Riktigt bra pigmenterad, så man behöver inte ta mycket på borsten alls.
Rekommenderas till: Alla
5/5Favorit!
2018-01-06 av: Frida J
Bästa ögonbrynsskuggan jag har testat! Bra pigment, håller bra och ser naturlig ut. Jag är blond med väldigt ljusa ögonbryn och de flesta ögonbrynsskuggor är alldeles för mörka för mig men färgen Blonde passar perfekt. Dessutom väldigt dryg, min har räckt i över 2 år och då använder jag den i princip varje dag.
Rekommenderas till: Alla som vil ha snygga och naturliga bryn
5/5Super bra
2017-08-30 av: therese f
Finns inte så mycket annat att säga än att denna produkt är fantastisk. Denna är otroligt pigmenterad så det räcker att ta lite på borsten.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha snygga bryn
5/5Bästa ögonbrynsskuggan
2017-07-04 av: Amanda A (ålder: 15-24)
Hur bra som helst! Använder alltid denna i kombination med Shiseidos ögonbrynspenna och resultatet blir huuur fint som helst! Naturlig look, lätt att använda och helt enkelt bäst! Älskar Anastasias produkter.
Rekommenderas till: Alla
5/5Superb!
2017-06-17 av: Bedur S
Använt min i nu 2 år, nästan varje dag, och har fortfarande mer än hälften kvar. Praktiskt taget helt full. Tycker denna är t.o.m. bättre än dipbrow pomade, för man kan enklare bygga upp denna och tycker allmänt puder är lättare och smidigare att använda än 'liquid.'
Rekommenderas till: ALLA!
5/5Bra
2017-04-20 av: Tania D
Denna var min första anastasia produkt och blev förälskad och nu har jag köpt massa från hennes märke.

Lätt att arbeta med, bra pigment och fin förpackning.
5/5snygga bryn
2017-04-18 av: Maria (ålder: 25-34)
inget slår anastasias ögonbrynsprodukter!
Har både brynpenna, skugga och pomade.
Föredrar att kombinera pennan och skuggan för ett naturligt bryn.
taupe passar mig som är blond perfekt. många nyanser blir för varma eller för grå. denna är perfekt!
5/5Kompakt men dryg produkt av hög kvalitet!
2017-04-06 av: Kerstin
Jättebra och dryg produkt! Jag har mörkbrunt hår och en ganska kall hudton så jag valde färgen ash brown. Ger väldigt naturligt resultat, använder ögonbrynspensel från samma märke.
Rekommenderas till: Till den som gillar naturliga men ändå fylliga ögonbryn
5/5Naturliga och fina ögonbryn!
2015-07-01 av: :D (ålder: 15-24)
Detta ögonbrynspudret är det bästa jag har köpt. Det är väldigt drygt och sitter hela dagen. Kommer inte behöva köpa en ny på säkert 2 år då man behöver så lite, värt varendra krona! Detta puder ger inte alls lika skarpa ögonbryn som t.ex Anastasia Dipbrow Pomade gör, denna ser mycket naturligare ut. Så är det mer naturliga ögonbryn du är ute efter så är denna för dig!
Rekommenderas till: Alla som vill ha fina naturliga ögonbryn
5/5En jätte bra liten ask.
2015-05-30 av: Emmy H (ålder: 35-44)
Denna var mitt andra försök att hitta en produkt som jag skulle kunna få till snygga naturliga ögonbryn med , då jag har en väldigt lätt och naturlig makeup till vardags. Man bör lära sig vara väldigt lätt på handen när man lägger på denna färg på brynen. Jag har lite bråttom på morgonen och har svårt att ta det lugnt. Det är alltså inte sminkets fel utan mitt. För mig funkarBROW WIZ SKINNY BROW PENCIL bättre då jag vill se så osminkad ut som möjligt.
Rekommenderas till: De som kan det här med bryn.
5/5Snygga, fylliga ögonbryn!
2014-02-28 av: Stina J (ålder: 15-24)
Det här var min första produkt till ögonbrynen och jag valde då en skugga i och med att jag var rädd för att en penna skulle vara svår att få ett bra resultat med. Denna skugga är superbra och får ögonbrynen att få fylliga och naturliga ut. Använder färgen Blonde, tar den mörkare nyansen där mina ögonbryn är lite glesare och tar sedan den ljusare skuggan genom hela ögonbrynet. Super! ;)
Rekommenderas till: Den som vill ha snygga bryn!
5/5Bästa
2013-12-10 av: Maria
Har naturligt mörka och täta ögonbryn men är ljust askblond i håret. Efter att ha testat för många olika pennor och skuggor av olika märken och nyanser utan någon större lycka, köpte jag denna i nyansen ash blonde som är en väldigt kall och ganska ljus nyans. Jag har ofta känt att mörkare nyanser till mina bryn bara gör att det blir alldeles för mycket och bruna nyanser gör att det ser heeelt onaturligt ut. Den här skuggan är verkligen helt suverän! Mina bryn har aldrig sett så naturligt fylliga och fina ut. Vill aldrig använda något annat.
Rekommenderas till: alla som vill ha fina bryn!
5/5Helt super!
2013-09-29 av: Stina J (ålder: 15-24)
Detta var min första produkt till mina ögonbryn och jag älskar den. Super med skugga för det känns som att det blir mer naturligt och enklare än att jobba med än en penna där jag tror att det lätt blir skarpa kanter. Mina bryn blir mer definierade och drar uppmärksamheten bort det jag inte vill ska synas i mitt ansikte.

Pudret är dessutom väldigt drygt, har använt mitt i drygt 1 ½ månad och det syns inte ens att jag använt det. Det behövs bara ytterst lite på borsten, som sagt, väldigt drygt produkt. Och snabb och smidigt leverans.

Ett utav de bästa inköp inom make-up jag gjort.
Rekommenderas till: Till alla som vill ha vackra bryn
5/5Underbara ögonbryn
2013-08-13 av: Hanna (ålder: 25-34)
Jag har testat allt från brynpennor till dyra dyra skuggor för ögonbrynen men dessa är de absolut bästa. Naturliga färger och lätt att jobba med. Köp köp köp!
Rekommenderas till: Till alla som vill ha vackra ögonbryn
4/5Gör jobbet
2017-11-08 av: Nicole J (ålder: 25-34)
Denna produkt gör jobbet men jag kan inte säga att jag verken gillar eller ogillar den. Den ligger i sminkväskan iaf
4/5nöjd
2017-08-03 av: Alexandra H
Tar lite tid att jobba upp den färg jag behöver till mina mörka ögonbryn (jämfört med hennes pennor) men resultatet är mjukt och fint (och känns naturligare).