Aveda

Aveda är ett amerikanskt märke som erbjuder professionell hårvård med innovativa hårvårdsprodukter som stärker och förhöjer utseende och kvalitet på ditt hår. Hos Eleven erbjuder vi förutom vanliga produkter som schampo och balsam även ett mycket stort utbud av avancerad hårvård från märket, bland annat håroljor, inpackningar, hårspray, mjällprodukter och andra behandlingar för håret. Aveda Botanical Repair är helt veganskt, silikonfritt och cruelty-free. Prova Aveda Be Curly, en hårvårdsserie som är speciellt utvecklad för att ta fram dina naturliga lockar.

Aveda hårprodukter är skapade med utgångspunkt i den uråldriga indiska läkekonsten ayurveda, men i kombination med modern forskning och kännedom om biologiska processer. Varumärket skapades 1978 av frisören Horst Rechelbacker som var en pionjär inom grön och hållbar hårvård. Produkterna är baserade på rena essenser från välgörande växter och blommor, med kärlek och respekt för naturen.

Hårvård från Aveda riktar in sig på hårets problemområdet, bland annat irritation på hårbotten, torrt och livlöst hår och ger tack vare den unika formulan håret sin glans och lyster tillbaka. Prova milda Pramasana Purifying Scalp Cleanser Shampoo om du har en hårbotten som tenderar att bli torr och irriterad. Nutriplenish-serien ger tillbaka fukt och näring till håret och passar alla hårtyper. I serien ingår förutom vanliga schampo och balsam även djupverkande sådana samt Daily Treatment, Vitamin Leave-In Conditioner och Multi-Use Hair Oil.

Filtrera