Bobbi Brown

Beauty Begins With You
Skönhet börjar hos dig själv. När varumärket grundades år 1991 var det just det här som var vår vision - och idag driver vi den med framgång. Vi tar fram produkter som framhäver istället för att dölja din äkta skönhet - från undertone-correct foundation-nyanser till en skönhetsframhävande makeupserie för ögon, kinder och läppar - samt hudvård som ger ett naturligt och friskt utseende.

Lyxiga skönhetsmärket Bobbi Brown grundades 1991 av legendariska makeupartisten Bobbi Brown och har sedan dess stadigt växt och blivit en global succé. Bobbi Brown gjorde sig ett namn som makeupartist genom att framhäva den naturliga skönheten istället för att dölja. Hon har även skrivit böcker i ämnet med handfasta tips som inspirerat makeupartister världen över.

Märket Bobbi Brown har ett stort sortiment innehållande makeup, sminkverktyg och hudvårdsprodukter som alla verkar för att lyfta fram det som gör dig unik. Bobbi Browns makeup innehåller foundations med ett stort utbud av nyanser, underbara läppstift och läppglans, rouge och hållbara eyeliners som framhäver din naturliga skönhet. Hudvården får huden att visa sig från sin bästa sida och gör makeupen ännu vackrare.

Upptäck Bobbi Brown Beauty som lyfter fram det unika hos dig!