Bulldog Skincare for Men

Idéen till Bulldog föddes 2005 när grundaren Simon Duffy upptäckte att det inte fanns några okomplicerade hudvårdsalternativ för män som sökte produkter fullmatade med naturliga ingredienser. Han tog saken i egna händer och började spåna på et varumärke med produkter som uppfyllde de krav som han hade - enkelt och effektivt. Två år senare efter noggrann forskning, design och utveckling gjorde Bulldog sin debut på hyllorna hos en ledande brittisk detaljhandlare. De prisbelönta produkterna finns nu över hela världen.

Bulldog Skincare är ett härligt märke med massor utav fina produkter. Märket är okomplicerad, charmigt och modernt. Produkterna är speciellt framtagna för män och innehåller massor utav bra ingredienser som naturen erbjuder, och som också verkligen fungerar! Bulldog Skincare har något för alla hudtyper därute, och man kan verkligen skräddarsy efter sina egna behov och önskemål. Att hitta sina produkter ska vara enkelt och roligt, precis som själva märket är. Tanken med märket är att hudvården ska vara för huden, precis ägaren till hunden - ens bästa vän!

Alla produkter ifrån märket Bulldog Skincare har ifrån början till slut designas med med mannens hud i fokus. Huden kan se ut på alla olika vis, det kan vara allt ifrån pH-balans, en fetare eller torrare hud - oavsett vad du söker så behöver du inte förvandlas till en rynkig gammal best - Bulldog Skincare har verkligen allting för dig.

Bulldog Skincare tänker mycket på ingredienserna och vad som faktiskt finns i produkterna. Målet är att alla män ska bry sig lika mycket om det de använder på sin hud som den mat de stoppar i sig. Alla Bulldog-produkter innehåller en unik blandning av eteriska oljor och andra fantastiska naturliga ingredienser med goda hudvårdande egenskaper. Du hittar aldrig parabener, natriumlauretsulfat, konstgjorda färger eller syntetiska dofter i någon av våra produkter. Var snäll mot din hud!

Bulldog är mannens bästa vän!

Filtrera