By Terry

BY TERRY - KOSMETIKENS HAUTE COUTURE

Grundpelarna i sminkmärket By Terry är lyx, kreativitet och modernitet. Grundaren Terry de Gunzburg är en ikon i skönhetsbranschen, och sätter personlig prägel på sina produkter och den minimalistiska signaturlooken strålar utav lyster! Efter en lysande karriär som internationell makeupartist och utvecklare för Yves Saint Laurent Beauté, där hon bl.a skapade den banbrytande, ljusreflekterande och numera kultförklarade concealern Touche Éclat, startade skönhetsdesignern Terry de Gunzburg det egna märket By Terry år 1998. Med hennes längtan efter ett makeupmärke präglat av absolut lyx men med ett personligare tilltal skapade Terry en serie med fokus på texturer och sällsynta, rika färgpigment.

Terry de Gunzburg är känd för att skapa produkter som ger fantastisk lyster i ansiktet med hjälp av ljusreflekterande pigment, djärva färger och rika texturer. En ''By-Terry-hy'' ser alltid återfuktad och fräsch ut, oavsett hur trött huden under är.

By Terrys skönhetsprodukter är kända för att ge resultat, omedelbart. T.ex så kallas By Terry Hyaluronic Hydra Powder för "photoshop på burk" och By Terrys läppbalsam ger en mjuk och återfuktad känsla till läpparna på en gång. Nästan alla produkter från By Terry har en subtil doft av ros som lugnar sinnena. By Terry är ett premiummärke som verkligen ger resultat och som är mycket vackert att titta på med sina exklusiva förpackningar.

 
 
 
Filtrera