Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl har en frisk doft som utstrålar både sensualitet och självständighet. Det är en frisk doft, fint förpackad i en flaska formad till en vacker stilettklacksko. Denna Carolina Herrera parfym innehåller varma noter av mandel och kaffe som sedan övergår till ett hjärta av jasmin sambac, iris och tuberos. Doften avslutas i en härlig bas av vanilj, kakao, tonkaböna och sandelträ. Denna blandning ger en sensuell doft.

Carolina Herrera 212 för män

Carolina Herrera 212 finns både som deostick och EdT och i två olika utföranden. Hos oss på Eleven kan du både handla 212 Sexy Men som har en sensuell doft av bergamott och en bas med vanilj, samt 212 Men med en bas av sandelträ, rökelse och mysk. Toppnoter i den senare är nyklippt gräs. Carolina Herrera CH Men Prive är en ytterligare en populär doft

Köp Carolina Herrera sko parfym - en frisk och sensuell doft

Carolina Herrera sko parfym är formad som en stilettsko. Den kommer i två varianter, den ena är lite sötare i doften än den andra. Även flaskorna ser olika ut, när det kommer till färgen. Den första är en mörkblå sko med en gyllene stilettklack, medan den andra Carolina Herrera sko parfym blir ljusare ner mot tån. Du trycker uppe vid hälen för att spraya den ljuvliga doften.

Välj mellan olika dofter av Carolina Herrera Good Girl

Våra Carolina Herrera Good Girl finns i olika utföranden. Good Girl har en sensuell och stämningsfull doft som är len och frisk. Den blandar noter av kaffe, mandel, tuberos och kakor. Good Girl Légère är lite djärvare och sötare, med Jasmine Sambac Imperia, tonkaböna samt ett stänk av Dulche de Leche som passar starka kvinnor utmärkt.

Dofta fräscht med Carolina Herrera parfym dam

Alla Carolina Herrera parfym dam kommer även i varierande storlekar. Du kan exempelvis välja mellan Carolina Herrera Good Girl 50 ml eller 30 ml. Priset blir billigare för dig som väljer den större flaskan, men även den mindre räcker länge nog för att du ska dofta gott ett bra tag. När du handlar din parfym hos oss på eleven.se får du alltid snabb frakt, fri leverans samt fria returer, för att du ska kunna avnjuta din nya doft direkt.

Väldoftande Carolina Herrera parfym herr

Vi har även gott om Carolina Herrera parfym herr i vårt sortiment. Prova gärna på Carolina Herrera 212 Men, som är en härlig doft med toner av lavendel och mysk. Doften är sensuell med en fräsch toppnot. Vi erbjuder också Carolina Herrera parfym herr som 212 Sexy Men samt CH Men EdT, som alla doftar fantastiskt.

Carolina Herrera Bad Boy - för självsäkra män

Carolina Herrera Bad Boy är den första herrparfymen i serien Good Girl. Denna doft är självsäker och sexig med doftnoter av vitpeppar, tonkaböna och mineral wood. Flaskan har en snygg design, formad som en svart blixt. Flaskan innehåller 100 ml och passar män som vill känna parfymens styrka och kraft när de sprayar den på sig. Hos oss på Eleven kan du beställa den med gratis frakt, samtidigt som du får parfymen till ett bra pris.

Parfymer för både män och kvinnor

Carolina Herrera har satsat på sensuella dofter för både män och kvinnor. De erbjuder både parfymer och deosticks som alla har unika och underbara dofter. Dessutom är flaskorna unikt utformade och blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem. Varför inte välja Good Girl som är formad som en stilettsko, eller Bad Boy som är blixtformad?

Filtrera