Collistar

Collistar är ett prisvärt high-end märke med exklusiva och innovativa produkter inom kosmetik, hud- och hårvård. Hitta produkter för ditt ansikte, välj dina favoriter från ett brett utbud av make Up och hudvårdsprodukter för din kropp, även solskydd för både ansikte och kropp. Collistar har en filosofi baserad på lika delar vetenskap och kreativitet, för att effektivt ge resultat och samtidigt omfamna idéer om stil och elegans. Collistar etablerades under 80-talet som ett av Italiens ledande läkemedelsföretag, och har sedan dess vunnit mark internationellt som ett framgångsrikt skönhetsmärke.

I och med en stor passion för kreativa produkter har Collistar lanserat ett flertal kollektioner bestående av snygga och funktionella emballage, med pigmentrika produkter i trendiga färgsättningar. I vår Beauty Magazine finner du inspiration från tidigare kollektioner som Ti Amo 500, samt en dagslook och en kvällslook från kollektionen Transparency.

Hemligheten till Collistars framgång är dess filosofi - kombinera högsta produktkvalitet med konkurrenskraftiga priser. Med insikten av kvalitet och effektiva produkter har resultatet genererat i investeringar kring forskning för innovativ kosmetik och som fortsätter att skapas helt i Italien.

Collistar erbjuder även ett sortiment inom hårvård och Brun Utan Sol.

Filtrera