ghd

ghd står för Good Hair Day och produkterna låter dig få en bra hårdag varje dag. Varumärket är ledande på stylingverktyg som plattång, locktång och hårfönar. Märket älskas av stylister, kändisar och kvinnor världen över. Oavsett om du vill platta, locka eller skapa volym så har ghd en styler som passar dina behov.

ghd stylers är förstahandsvalet för världens främsta stylister, supermodeller och kändisar! Katy Perry är en av ghds ambassadörer som i flera kampanjer blivit fotad av Dave Chapelle, en kombination av två perfektionister som enats om att ghd erbjuder förstaklassiga produkter. För ett mjukt, slätt och glansigt resultat med hjälp av reglerad värme, en teknik som gör att håret inte dras och sträcks ut. Styla håret platt och slätt - eller locka, vrid, skruva, gör vågor, höj, krusa - precis vad du vill! ghd stylers - originalet och de bästa på marknaden.

Fixa den perfekta frisyren med klassikerna ghd Platinum stylers med en innovativ teknologi. I vårt breda utbud av ghd hittar du stylern som passar just din hårtyp, hårfönar, stylingprodukter och hårborstar.

Vad är skillnaden på ghds hårstylers?

Skillnaden på ghds olika hårstylers är egentligen så simpel som; både teknik och design utvecklas för att erbjuda dig som kund bästa möjliga upplevelse. Serien ghd IV kom först, och följdes sedan av ghd V som hade förbättrade styleregenskaper samt en förbättrad design. Serien Eclipse kom sedan men har nu utgått och en ny innovation utvecklades av ghd - serien Platinum. En styler som har förbättrad design och tri-zone™-teknologi som ger en konstant och optimal temperatur på 185°C, temperaturen, som enligt ghds Research & Development Center, är den optimala temperaturen för att styla ditt hår.

Filtrera