GUCCI Parfym

Ta klivet in i en värld av elegans och vintagedoftande glamour med en exklusiv doft från det italienska modehuset GUCCI!

GUCCI är ett av världens mest åtråvärda modehus som under decennier symboliserat lyx och glamour med produkter genomsyrade av traditionellt italienskt hantverk, obestridlig kvalité och ofelbar känsla för detalj. Med mer än 85 år på nacken fortsätter varumärket att kommunicera sitt historiska arv i nytolkningar av klassiska produkter och symboler. GUCCI började sin framgångssaga som en av marknadens mest framstående producenterna av exklusiva lädervaror, med en första butik i centrala Florens år 1920 och en lång rad ikoniska produkter på sin repertoar sedan dess. Den ikoniska, logotypprydda loafern till exempel, är en tidig klassiker som än idag är en stadig bästsäljare och symbol för varumärket.

2015 utnämnde GUCCI en ny konstnärlig ledare, Alessandro Michele, som med sin egensinniga känsla för vintage omdefinerar lyxbegreppet i en eklektisk, samtida och romantisk anda.

I vårt sortiment hittar du exklusiva parfymer från GUCCI – välj mellan tidlösa klassiker som överlevt decennier tack vare sin unika karaktär och obestridliga kvalité, eller experimentera med något helt nytt, banbrytande och häpnadsväckande! Botanisera i GUCCIs doftuniversum för att hitta din alldeles egna, personliga doftfavorit.

Filtrera