Holika Holika

Roliga förpackningar och effektiva ingredienser som ger resultat. Holika Holika är ett av de populäraste märkena inom K-beauty. Holika Holika erbjuder högpresterande skönhetsprodukter som är baserade på förstklassiga ingredienser. Testa någon av deras spännande sheetmasks, specialserien för pormaskar eller rengöring med äggula-extrakt.

Sydkoreanska Holika Holika lanserades 2010, och har sedan dess spridit sig som en löpeld över stora delar av världen och blivit ett av de mest populära märkena inom K-beauty. Namnet kommer från det engelska suffixet "holic" vilket betyder "beroende". På koreanska står "holida" för "frestelse", och kombinationen kom att forma varumärket och dess koncept.

Holika Holika är känt för sina innovativa och lekfulla unisexprodukter med färgglada, iögonfallande förpackningar som får en att känna sig som ett barn i en godisbutik, men som ändå innehåller högkvalitativa och aktiva ingredienser som verkligen ger resultat, både omedelbart och på lång sikt. 

Holika Holika erbjuder högpresterande skönhetsprodukter baserade på förstklassiga ingredienser för att framhäva varje individs naturliga skönhet. Hitta nya hudvårdsfavoriter i en uppsjö av spännande sheet-masker (man kan verkligen inte ha får många), upptäck specialserien Pig Nose som riktar in sig enbart på pormaskar (ja tack!), eller varför inte testa på en rengöring med äggule-extrakt? Hos Holika Holika hittar du allt och lite till.
Läs mer om Holika Holika här.

Filtrera