HUGO BOSS Parfym

HUGO BOSS symboliserar diskret lyx av högsta kvalitét. Varumärkets klädkollektioner fulländas av ett brett utbud av dofter för alla, för alla tillfällen. T.ex så erbjuder HUGO BOSS herrkollektioner elegant, modern business- och aftonklädsel, sofistikerade avslappnade plagg för en casual look samt premium sport- och fritidsplagg - och där finns en doft för alla dessa tillfällen. Damkollektionerna består av feminina plagg med starkt fokus på material av högsta kvalitét och sofistikerade detaljer. De olika kollektionerna garanterar fashionabla silhuetter med utmärkt design och tidlös elegans. Det finns en HUGO BOSS-parfym för alla!

Damparfym

En populär parfym är Boss The Scent for Her EdP som är en lyxig doft som öppnar upp med söt persika och frisk freesia som landar i mjuka, varma kakaonoter.

Upptäck den fantastiska Boss Pour Femme-serien med tidlösa och moderna kvinnliga dofter. Som Boss Pour Femme Ma Vie EdP som öppnar upp med friska noter av blodapelsin och svarta vinbär som landar i ljuv jasmindoft. Boss Jour Pour Femme EdP, en frisk, lätt och fin vardagsdoft med härliga grapefrukt- och limenoter. Boss Nuit Pour Femme EdP är lite som "den lilla svarta" i doftväg, en varm, sensuell och kvinnlig parfym som passar extra bra kvällstid eller till fest.

Två tidlösa doftfavoriter är Boss Femme EdP och Boss Orange EdT, klassiska parfymer som har funnits i BOSS's doftsortiment länge. Boss Femme EdP är en blommig lite orientalisk doft medan Boss Orange EdT är en orientalisk och träig doft – båda väldigt feminina dofter.

Herrparfym

Boss Bottled for Him EdT är en given klassiker i doftsortimentet för herrar. En frisk och fräsch parfym som passar alla! Boss Bottled Intense EdP är för dig som vill ha en mer intensiv variant av originalet. Du har även Boss Bottled Night EdT som är en djupare och aningens blommig maskulin doft, och Boss Bottled Sport EdT som är en sportig citrusdoft. Den senaste parfymen är den varma och kryddiga Boss The Scent for Him EdT.

BOSS – ett modehus

Förutom det klassiska affärsmodet BOSS Black så har modehuset idag även linjerna BOSS Green – fritidskläder, BOSS Selection – det skräddarsydda modet, samt BOSS Orange – modern och lyxig "casual chic" med spännande och hemliga detaljer. Idag säljer modehuset även skor, väskor, glasögon och, ja – parfym! Vill du veta mer om HUGO BOSS? Vänligen besök deras officiella hemsida.

 
 
Filtrera