Kérastase

Kérastase's tanke är att ditt hår ger en första inblick till din personlighet, som en personlig kraft som uttrycker din identitet. Med håret och din frisyr som en första introduktion till alla du möter, siktar märket på ett exceptionellt hår som utstrålar mycket attityd och självsäkerhet. Tanken är att man med bra hårvård lyfter fram det allra bästa i alla hår, och också det bästa i dig!

Eftersom alla personer är unika på sitt egna sätt, så kräver olika hårtyper olika typer hårvård. Märket har välgenomtänkta och effektiva hårserier som erbjuder något för alla. Hela världen över är produkterna storsäljare och väldigt omtyckta, och tanken just bakom märket är att du ska få samma typ utav ljuvliga salongsresultat även hemma. Redan vid första användningen så kommer de fina resultaten att vara synliga, och håret kommer att kännas fantastiskt när det får den vård som det behöver.

Sedan 1960-talet har Kérastase varit i framkant på marknaden när det kommer till högkvalitativ hårvård hemma, både vid de rengörande och vårdande produkterna, men också den efterkommande stylingen. Produkterna är exklusivt skräddarsydda hårvårdsregimer, och då de är unika i sitt slag med deras ständiga banbrytande teknologier, lyxiga förpackningar, uppfriskande dofter och fantastiska resultat. Som en stor visionär inom skönhet, förutser Kérastase kundernas behov och strävar efter att alltid kunna erbjuda innovativa lösningar.

Thérapiste | VolumifiqueSpécifiqueResistanceRéflectionDisciplineDensifique | Aura Botanica

ChronologisteElixir UltimeNutritive | StylingHomme

Filtrera