Lancôme

Hos Lancôme hittar du exklusiv skönhet för alla stilar, åldrar och önskemål. Upptäck avancerad hudvård, hyllade mascaror och förföriska parfymer. Hos Eleven hittar du alla storsäljare som parfymen La Vie Est Belle, mascarorna Hypnôse och Définicils, älskade Teint Miracle Foundation, anit-aging serumet Advanced Génifique Serum och återfuktade hudkrämen Hydra Zen.

Handla exklusiva Lancôme hos Eleven

Lancôme är ett av de mest exklusiva varumärkena inom kosmetika, parfym och skönhetsvård i världen. Tack vare sitt franska ursprung omges alla produkter från Lancôme med en doft av lyx, vare sig du köper den flärdfulla parfymen La Vie est Belle eller Lancome Visionnaire, en ansiktscreme med en speciell molekyl som hjälper huden att hålla sig ung. Lancôme Renergie Multi Glow innehåller schisandrabär som får din hud att stråla.

Lancôme produkter av hög kvalitet

Lancôme har fokuserat på förstklassig och smakfullt paketerad hudvård, men har även tagit fram smink och dofter av yppersta klass. Lancôme Advanced Genifique är en patenterad hudvårdsserie innehållande probiotika för att förebygga åldrande och Lancôme Skin Feels Good är en serie hudvård för daglig användning. Lancôme La Vie est Belle är en av de kändare dofterna och Lancôme mascara är en av deras mest sålda produkter.

Fransk elegans med Lancôme

Lancôme grundades i Paris på 1930-talet och har allt sedan dess behållit sin franska karaktär med allt vad det innebär av känsla för lyx och extravagans. Med Lancôme Miracle Air de Teint låter Lancome dig uppleva den påkostade känslan av äkta fransk hudvård när den är som bäst. Prova på Juicy Tubes - ett skimrande läppglans som även ger fukt till dina läppar.

Prova Lancôme mascara och Juicy läppglanser

Hos Eleven hittar du ett stort urval av olika Lancôme mascara så som exempelvis Lancôme Monsiuer Big Mascara som ger ultra-mycket volym till fransarna. Lancôme Hypnose Mascara och Grandiôse ger dig, som namnen avslöjar, en intensiv och förförisk blick som ingen kan motstå. När fransarna väl är fixade behöver du bara en matchande läppglans till din outfit. Testa Lancôme Juicy Shaker, en vårdande läppolja som både innehåller färgpigment, närande Omega 3 och antioxidanter. Även Juicy Tubes Lancôme ger dig den rätta franska pussmunnen.

Lancôme brun-utan sol eller sola själv?

Vare sig du vill låta Lancôme eller solen sköta din bränna - vi har produkterna för dig! Lancôme Flash Bronzer ger dig snabbt en vacker solbränna som får dig att se naturligt solbränd ut. Komplettera med Lancome Flash Bronzer Face, en brun-utan-solkräm speciellt för ansiktet. Om du hellre själv vill lapa sol ger Lancôme Soleil Bronzer dig allt skydd du behöver. Lancôme Soleil Bronzer finns med varierande solskyddsfaktor.

Filtrera