L'ANZA

L'ANZA är världsledande inom hårvård och erbjuder exklusiva hårvårdsprodukter av högsta kvalité till ett bra pris. Representerade i över 40 länder har L'ANZA fokuserat på att använda sig av enbart de bästa ingredienserna för att erbjuda dig och ditt hår den bästa behandlingen. Välmående snyggt hår är viktigt för hela din look, och därför finns L'ANZA tillgängligt för dig hos eleven. L'ANZA har utvecklat en mängd olika hårvårdsserier specialiserade för att täcka just dina individuella behov.

Upptäck serien Healing ColorCareHealing Curls, berikande färgkit som hjälper till att täcka gråa hårstrån, ger färgen och lystern tillbaka, samtidigt som de vårdar ditt hår. Ta även del av Healing Nourish med fokus på dig som upplever ett tunt och skadat hår - här verkar produkterna för att vårda på djupet.

L'ANZA är omtyckt av frisörer världen över och erbjuder idag ett brett utbud av produkter som schampo och balsam, samt stylingprodukter som vax, stylingcreme, hårspray och värmeskydd. Hos oss på eleven kan du ta del av hela deras sortiment som gör det möjligt för dig att vårda och ta hand om ditt hår på bästa sätt. Självklart är märket inte djurtestat.

Fler serier hos L'ANZA

Healing MoistureHealing OilHealing Pure | Healing StrengthHealing SmoothKB2 Keratin Blond 2

Filtrera