L'Oréal Paris

L'Oréal Paris är ett nyskapande skönhetsmärke som strävar efter att erbjuda de bästa smink-, hud- och hårvårdsprodukterna till de mest förmånliga priserna, och till en så bred kundkrets som möjligt! Autenticitet, kvalitét, respekt och närhet till människor världen över har gjort L'Oréal Paris till multietnisk ledare inom den globala skönhetsindustrin. Genom forskning i egna laboratorier, och med viljan att göra professionell expertis tillgänglig för alla, banar L'oreal vägen för framtidens skönhetsvård.

Du finner skönhetsprodukter för ditt ansikte, läppar, ögon och naglar. Upptäck volymgivande mascaror som ger dina fransar längden du önskar och trendiga nagellack i färger för alla årstider och tillfällen. Är du ute efter den perfekta basen, spana in L'Oréal Paris breda sortiment av foundations samt BB- och CC-creams. Helt beroende efter önskad täckning och nyans finns något för alla. Även färgbevarande hårfärg för hemmabruk har länge funnits i L'Oréal Paris sortiment. Allt för att du ska få den färg och nyans du förväntat dig. Med enkel applikator och färgbevarande pigment har du möjlighet att ta frisörsalongen hem till dig.

L'Oréal Paris försvarar rätten till skönhet, rätten till alla olika typer av skönhet, och rätten för var och en att åldras med värdighet och tillförsikt.

BECAUSE YOU´RE WORTH IT!

Filtrera