Löwengrip

Beauty innovation from Sweden
Löwengrip erbjuder produkter av toppkvalitet som passar även den känsligaste hud och hårbotten. Lika praktiska som vackra, ger de omedelbara och hållbara resultat. De har alla utvecklats av ledande kemister och producerats i Sverige med hjälp av miljövänliga produktionsmetoder. Löwengrip skapar sina egna skräddarsydda recept, som tas fram tillsammans med verkliga användare, genom väl genomtänkt kommunikation och feedback på sociala medier.

Löwengrip grundades 2012 av ägarna Isabella Löwengrip & Pingis Hadenius. Företaget utvecklar och tillverkar produkter som passar känslig hud, hårbotten och hår och är stolta över att ha hela produktionskedjan inom Sverige. Tillsammans med Sveriges ledande kemister utvecklar de unika formuleringar som garanterar högsta möjliga kvalitet med snabba och effektiva resultat. Produkterna är skonsamma och vårdande, vilket är synonymt med deras sätt att arbeta hållbart i alla led.

Med en transparant arbetsprocess där de involverar sina 1,5 miljoner följare, säkrar de att varje produkt är efterfrågad. Minimalt svinn och maximerad hållbarhet. Detta är den digitala skönhetsrevolutionen.

"Jag vill ha högkvalitativa hudvårdsprodukter som är skonsamma och effektiva. När jag använder något, vill jag att produkterna ska behålla vad de lovar. Hållbarhet är också avgörande, miljövänligproduktion i Sverige är nyckeln", Isabella Löwengrip, Creative Director and co-founder.

 
Filtrera