Lumene

 

Lumene är det finska skönhetsmärket som låter naturlig skönhet stråla, genom en kombination av det allra bästa från både naturen och vetenskapen. Med en fot i laboratoriet och en i det vilda utgör motståndskraftiga arktiska ingredienser i kombination med modern teknologi grunden för Lumenes nytänkande smink- och hudvårdsprodukter. Visionen är säkra, vältestade och effektiva produkter, högkvalitativa och nyskapande och till ett bra pris. Prova Lumenes hudvårdande smink eller skonsamma men samtidigt effektiva hudvårdsprodukter och låt dig förföras av naturens kraft och skönhet. 

Med det vilda bäret som grundsten

I den arktiska miljön har de vilda bären under tusentals år utvecklats i kampen för sin överlevnad. Resultatet är bär till bredden fyllda med naturliga antioxidanter, vitaminer och näringsämnen, alla med bevisat hudvårdande egenskaper och kraftfull anti-agingeffekt. I Lumenes produkter har sedan starten de arktiska bären tjänat som grundstenen, handplockade för att inte skada ekosystemet de är en del av, och varsamt processade för att plocka fram och optimera deras välgörande egenskaper. Bären i kombination med modern teknologi utgör grunden för Lumenes smink- och hudvårdsprodukter. Upptäck fördelarna hos hudvårdande hjortron, lingon och blåbär - direkt från naturens skafferi!

"Vi tar hand om den vilda naturen för att kunna använda dess kraft" - Lumene

Lumene Hudvård

Som alla Lumenes produkter är även deras hudvård inspirerad av det finska landskapet och den nordiska livsstilen. Produkterna är noggrant utvecklade för att spegla styrkan i de naturliga ingredienserna och förstärka hudens naturliga lyster och skönhet. Några av Lumenes mest uppskattade produkter hittar du såklart här på Eleven. Bland annat Lumenes uppskattade serum, ansiktskrämer samt glow boost och så mycket mer! 

Lumene serum innehåller höga doser av naturliga nordiska extrakt för att boosta din hudvårdsrutin när det kommer till återfuktning, lyster, fasthet och balansering. Serumet får gärna appliceras innan ditt val av Lumene ansiktskräm som finns anpassad för olika hudtyper och önskat resultat. För en ännu mer maximerad återfuktande och lystergivande effekt runda av med Lumene Glow Boost Vitamin C Essence. Lumenes unika teknologi med bärextrakt från antioxidantrika nordiska hjortron och C-vitamin i kombination med rent nordiskt källvatten och två typer av hyaluronsyra stimuleras hudens naturliga kollagen. Med lite hjälp från Lumene glow boost upplevs huden mer slät och ser strålande ut!

De rena ingredienserna i Lumenes vårdande produkter stärker hudens naturliga styrka och skönhet. Hos Eleven.se beställer du alltid fraktfritt så om du inte tidigare bekantat dig med produkterna från Lumene är detta ett gyllene tillfälle att prova på. Unna dig produkter från Lumenes hudvård med naturliga och nordiska ingredienser som ger balans och harmoni till både hud och själ!

Lumene Foundation

En perfekt makeup börjar med en perfekt bas. Hitta en Lumene foundation som passar din hudtyp, från lätta till mer täckande formulas som alla har ett utjämnande resultat! Är du ute efter en foundation som synbart suddar ut ojämnheter och porer för en felfri, halvmatt finish rekommenderar vi Lumene Blur 16h Longwear Foundation. Lumene Blur Foundation har en mousseliknande konsistens som är berikad med återfuktande rent nordiskt källvatten och vårdande nordisk ljug för optimal komfort. Resultatet av den krämiga, högtäckande blur foundationen blir felfritt varje gång och är anpassad för alla hudtyper!

För dig som söker en mer matt finish på din bas har vi Lumene Matte Oil-control Foundation. Den täckande men ändå lätta konsistensen hos Lumene Matte Foundation är berikad med nordiskt älggräs och återfuktande källvatten som mjukt smälter in i huden. Kombinationen av mattande ämnen och ultrafina puder pigment i Lumene Matte Foundation hjälper till att hålla din hud glansfri och fräsch hela dagen. Den här produkten är idealisk för fet och blandad hud. Oavsett vilken Lumene foundation du väljer att inkludera i din sminkrutin innehåller de kraften från nordiska ingredienser som även har fina hudvårdande egenskaper!

Lumene Makeup

När den perfekta basen väl är på plats har Lumene en hjärtlig mängd av produkter inspirerad av tidlös nordisk skönhet för att komplettera looken. Utöver det smink från Lumene med hudvårdande egenskaper finns en hel del must haves här hos Eleven. Exempelvis Lumene mascara som ger definition till dina ögon och skapar ett vackert helhetsintryck. Oavsett om du är ute efter längre, böjda, starkare eller mer markerade fransar så kan Lumenes bärladdade mascaror bidra till allt från en naturlig look till ett mer dramatiskt intryck. Utvalda Lumene mascaror finns även i en vattenfast version så att du kan lita på dina häpnadsväckande långa, vackert böjda fransar i både ur och skur.

Till Elevens utvalda sortiment tillhör även Lumenes populära flytande highlighters som innehåller ljusreflekterande färgpigment som lyfter din skönhet och framhäver dina bästa drag. Med bara ett par lätta svep skapar du en optisk ansiktslyftning med kraften från vårdande nordiska hjorton. Invisable Illumination Nordic Light Instant Illuminizer från Lumene återskapar hudens naturliga och friska lyster. Eftersom namnet Lumene även är inspirerat av det latinska ordet för ljus är Lumene highlighter en solklar produkt att ha i sminkväskan när du önskar ett absolut strålande resultat!

Filtrera