M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv, svensk hudvårdsserie med effektivt vårdande hudvårdsprodukter för ansikte och kropp. Upplev en serie formulerad med noggrant utvalda ingrediens direkt från naturen - för att vårda och ge en synbar anti-ageeffekt har Mette Picaut gjort en hudvårdsserie så som hon själv alltid önskat: enkel, naturanära, ekologisk och fantastisk för hyn!

Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Därför utgörs M Picaut Swedish Skincare produkter av 95-99 % ekologiska ingredienser, som alla verkar för att stödja och stärka hudens naturliga funktioner, och för att boosta hudens egen kollagenhalt tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3 %). Sammansättningen av aktiva ingredienser samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning, en skräddarsydd hudvårsrutin med fokus på att stötta och förbättra hudens egen funktion.

Alla produkter i M Picauts sortiment är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater och andra onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen. All tillverkningen sker under största möjliga kontroll på plats i Sverige.

Välj mellan alltifrån oljebaserade serum, ansiktskrämer och ansiktspeeling till lyxiga kroppskrämer i härliga konsistenser!

Vem är Mette Picaut?

Mette föddes i Göteborg 1967 har arbetat utomlands 1989-2000 som modell främst i Tokyo, men även i Scandinavien, Paris, Madrid, Hamburg, Athen, Milano, London, USA, Hong Kong och Australien. Mette är dessutom utbildad på konstskola, till akupunktör (i traditionell kinesisk medicin) och har studerat fyra terminer på sjuksköterskeutbildningen.

Utmärkelser

  • Beauty Shortlist Awards 2017: Bästa skandinaviska hudvårdsmärke och Bästa skandinaviska naturliga/ekologiska hudvårdsmärke

  • Beauty Shortlist Awards 2018: Bästa skandinaviska hudvårdsmärke

Flera av märkets produkter har även vunnit flera priser genom året, bl.a Calming Cocoon Cream, Lagoon Overnight Mask och Hydra Miracle Serum.

Filtrera