NIOXIN

Nioxin är ett amerikanskt företag som har fokus på att skapa hårvårdsprodukter för tunt hår. De har skapat produkter för personer med oönskat håravfall i 25 år och forskat mycket i orsakerna till tunt hår. Hos Eleven kan du hitta olika Nioxin schampo som du använder i kombination med balsam och Leave-In Conditioner för bästa resultat. Det framgångsrika hårvårdsprogrammet både rengör håret, gör det lättare att hantera och får det att se fylligare ut.

Köp Nioxin System 2 eller 1 på eleven.se

Nioxin System 1 är till för dig med fint, tunt och naturligt hår, och serien innehåller både schampo, Scalp Revitalizer och Scalp Treatment. För bästa effekt bör du använda alla tre. Även Nioxin System 2 kommer i tre delar och är framtaget för hår som är märkbart tunt. Nioxin rengör hårbotten på djupet vilket leder till att håret ser tjockare ut.

Nioxin före och efter - hur blir resultatet?

När det kommer till resultatet av Nioxin före och efter så upplever runt 70 % av användarna en märkbar skillnad efter fyra veckors användning. Hur det blir med Nioxin före och efter kan variera, bäst resultat får du om du använder alla tre produkter i det system som bäst passar just ditt hår. Dessutom är produkterna mycket dryga och därmed prisvärda.

Nioxin för flera olika hårtyper

Nioxin finns i sex olika varianter, som kallas System 1-6. Du kan både köpa produkterna var och för sig eller i 3-pack. Alla är till för dig med tunnare hår som önskar ett tjockare hårsvall, men de är anpassade till olika hårtyper. System 5 är avsett för hår som är kemiskt behandlat med till exempel blonderingsmedel.

Vilken Nioxin ska jag välja för bäst resultat?

En vanlig fråga vid köp av Nioxin vilket system är bäst? Många ställer frågan vilken Nioxin ska jag välja? Det beror helt och hållet på din hårtyp, om du lider av håravfall eller om du har hår som är skadat och slitet. I produktbeskrivningen kan du alltid läsa om vilken hårtyp de olika produkterna är anpassade för, vilket gör det enkelt för dig att veta vilken du ska välja. Nioxin har även produkter som är till för dig som lider av mjäll, Nioxin Scalp Recovery.

Hur använder man Nioxin för att det ska fungera?

Hur använder man Nioxin? Nioxin används i tre steg där det första steget är schamponering. Schampot rengör hår och hårbotten på djupet, och får håret att se tjockare ut. Sedan är det dags för Scalp Revitalizer som är en balsamprodukt. Men hur använder man Nioxin tredje steg? Det sista steget är en behandling som inte ska sköljas ur och som lugnar ner din hårbotten.

Var köpa Nioxin?

Undrar du nu var köpa Nioxin? Här på eleven.se kan du köpa flera produkter från Nioxin, från alla system. Du behöver inte längre leta var köpa Nioxin, här beställer du enkelt och dessutom helt fraktfritt. Vårt utbud innehåller både Trial Kits med mindre flaskor och Loyal Kit som innehåller större flaskor. På så sätt kan du prova det system du tror skulle passa ditt hår bäst. Vi erbjuder även Styling Gel från Nioxin.

Hur är det med Nioxin funkar det ?

Vi får ibland frågan: Nioxin funkar det? Många kunder är mycket nöjda med resultatet av Nioxin och ser märkbara resultat. Förutom systemen kan du även prova på Nioxin Diaboost, en produkt som du applicerar i rent hår. Boostprodukten gör varje hårstrå tjockare och ger omedelbart resultat, perfekt för dig som inte vill vänta.

Filtrera