NUXE

NUXE fokuserar framgångsrikt på naturliga smink- och hudvårdsprodukter, och är ett av de bäst säljande varumärkena på apoteken i Frankrike. Grundat redan 1957, men etablerat i sin nuvarande form på 1990-talet då företaget övertogs av Aliza Jabè som fascinerad av aroma - och växtterapi introducerade den naturliga profilen. Idag har i genomsnitt 80% av produktingredienserna naturligt ursprung, med formuleringar baserade på farmakopi och medicinaltraditioner från hela världen.

NUXEs produkter är kända för sina vårdande egenskaper och också för sina milda, behagliga dofter. Deras produkter blir snabbt favoriter av användare, t.ex så är den multifunktionella oljan NUXE Huile Prodigieuse en succé som tagit världen med storm med en cocktail av välgörande örter som vårdar, ger näring och verkar skyddande för både hår och kropp. Se även NUXEs tillhörande märke Bio Beaute by NUXE.

NUXE föreskrifter

NUXE föredrar naturliga aktiva ingredienser och deras produkter är fria från mineraloljor, syntetiska färgämnen och animaliska ingredienser. Varje slutprodukt har fått kliniska effektivitetstester utförda under dermatologisk kontroll. De flesta av NUXEs produkter använder sig av ett exklusivt, patenterat konserveringssystem som är fritt från parabener och fenoxyetanol, och produkterna är heller inte portilltäppande.

Filtrera