Redken

Redken är baserat på 3 kärnvärden - inspiration, mode och innovation. Som ett ledande backstage-varumärke inom hårvård och styling, skapar Redken hårtrender under modeveckorna i New York, London, Milano och Paris. Ditt hår är din bästa accessoar, så låt Redken hjälpa dig att aldrig ha en dålig hårdag igen!

Teknologin i Redkens produkter bygger på proteiner och surt pH och länkar samman alla Redkens produktserier. Genom att kombinera produkter inom hårvård, styling och hårfärg uppnås därmed en unik synergieffekt som ger ett optimalt resultat. Rakt? Lockigt? Torrt? Frissigt? Färgat? Blekt? Tunt? Tjockt? Tråkigt? Oavsett hårtyp och stil kan Redken erbjuda dig innovativa, professionella produkter för ditt hår. Och missa inte Redken's professionella hårvårdsserie för män!

Redken grundades år 1960 av hårstylisten/kemisten Jheri Redding och skådespelerskan/modellen Paula Kent - därav namnet Red-ken. Dedikerade vetenskapen och med en banbrytande inställning till sitt arbete skapade de ett hårvårdsmärke som revolutionerade den professionella hårvårdsindustrin för både stylister och kunder. Med utgångspunkt i produkter med lågt PH-värde, framtagna för Paulas eget känsliga hår, och genom att introducera protein som ingrediens gick de i bräschen för en ny typ av produkter och ett vetenskapligt förhållningssätt till skönhet. Idag är Redken ett välkänt och älskat varumärke världen över, flitigt använt av både professionella och privata hårentusiaster.

Upptäck Redkens kompletta sortiment med serier för all hårtyper och behov! Välj mellan ett stort urval resultatinriktade produkter inom både hårvård och styling. Redken har också en serie för män.

Filtrera