Rimmel

Rimmel London - ett av världens äldsta kosmetiska varumärken. Detta märke erbjuder idag fantastiska produkter som samtidigt är väldigt prisvärda. Underbara Rimmel London finns idag över hela världen, och resan dit har minst sagt varit som en saga!

Grundanren utav varumärket Rimmel London var den respekterade franska parfymören Eugene Rimmel, som sedan tidigare hade blivit tränad av den välkända Lubin, parfymör åt kejsarinnan Josephine, vilken i sin tur var hustru åt Napoleon I. Eugene accepterade en inbjudan att hantera ett parfymeri på Londons prestigefyllda gata Bond Street, detta år 1820. Bara några år efter visade sig själva butiken vara så succéfull att han tillsammans med sin son och lärling, som då bara var 14 år, öppnade ett eget parfymeri. The House of Rimmel bildades, och resten är historia.

Företaget Rimmel London blomstrade i en väldig fart, och grundaren utav märket var redan vid 24 års ålder inte bara en extraordinär och duktig parfymör, utan också en visionär inom kosmetik där han experimenterade med doft och färg samt reste jorden runt och sökte efter exotiska ingredienser och nya idéer. Han ville erbjuda något som man inte hade sett förut på marknaden, och jobbade också stenhårt på att marknadsföra sig själv och sitt märke. Han började skapa allt från tvålar och utsökt packade parfymer, och också de blir givetvis succéer. När hans två söner tog över företaget i slutet på 1880-talet började de fokusera på produkter som framhäver ögonen, mer specifikt Rimmel London's revolutionära mascara.

I dag erbjuder Rimmel London ett brett sortiment av sminkprodukter, allt från mascara och ögonbrynspenna till foundation och highlighter och mycket, mycket mer - till ett plånboksvänligt pris! Varumärket är alltid med på de allra senaste trenderna, och följer färg och looker ifrån catwalken - och håller alltid hög standard och snygg design! Produkterna är alltid lätta att använda och variera, och är verkligen signifikant för en London-look! Några utav de flera it-personerna som är ansiktet utåt för märket är idag ikonerna Kate Moss och Cara Delevingne.


Ansikte

Läppar

Ögon

Nagellack
Filtrera