Schwarzkopf

I över 111 år har Schwarzkopf representerat kvalitet, expertis och innovation inom kosmetikavärlden. 2013 blev de utsedda till ett av de ''mest betrodda varumärkena'' av ©Reader's Digest - Schwarzkopf är märket som alltid strävar efter att vinna både professionella frisörers, och konsumenters fulla tillit.

Det är precis det Schwarzkopf gör, vinner full tillit, tack vare sina produktinnovationer och deras effektivitet. Deras slogan ''Professional Hair Care For You'' lever de verkligen upp till genom att alltid bemöta de höga förväntningarna konsumenter och frisörer har på dem. Schwarzkopf är välkänt i 50 länder världen över, man ser dem i all möjlig TV-reklam, och de erbjuder dessutom sin älskade hårvård till plånboksvänliga priser.

Schwarzkopf erbjuder ett brett utbud av hårfärg för hemmabruk, i mängder av nyanser så att du ska kunna hitta färgen för just dig. Oavsett om du är ute efter att blondera håret, ge det en vacker höstig kastanjebrun eller röd nyans eller leka med färger mer och välja stark turkos eller rosa - Schwarzkopf har hårfärgen för just dig.

Ultime | Gliss

Filtrera