Sensai

Sensai kombinerar avancerad hudvård med kraften hos den värdefulla ingrediensen Koishimaru Silk. Silket stimulerar produktionen av hyaluronsyra så att du får en silkeslen hy som är återfuktad på djupet. För att du ska full effekt av produkterna så förespråkar SENSAI en hudvårdsritual, Saho, som är en process i tre steg som ska utföras på samma sätt varje dag för ett perfekt resultat. På Eleven hittar du älskade hudvårdsserien Cellular Performance och den hyllade Flawless Satin Foundation och klassiska Mascara 38°C.

 
 
 

Skin enriched with the moisture of Silk.

Inspirerad av strävan efter oändlig skönhet, kombinerar SENSAI avancerad hudvård med den överlägsna kraften hos den värdefulla ingrediensen Koishimaru Silk. Den utsökta blandningen av vetenskap och naturkraft fungerar i harmoni med kroppen och skapar en fulländad, silkeslen hud som framhäver den unika skönheten hos varje kvinna.

Koishimaru Silk
Silket med förmågan att ge oändlig fukt.

SENSAIs löfte om silkeslen hud är möjligt tack vare Koishimaru Silk, en exceptionell fiber som en gång i tiden endast var förunnat den kejserliga familjen. Silket stimulerar produktionen av hyaluronsyra, vilket gör att hudcellerna badar i en oändlig ocean av fukt - en livgivande miljö där huden får näring, blir återfuktad och vackrare.

SENSAI Saho
En hudvårdsceremoni för fulländad silkeslen hud.

För att uppnå det ultimata målet, exceptionell hud, förespråkar SENSAI en unik hudvårdsritual som kallas Saho, en process i tre steg som är framtagen för att utföras på samma sätt, varje dag, för ett perfekt resultat. Vi tror att du kan upptäcka den optimala vägen till silkeslen hud genom att upprepa denna lugnande och vårdande metod som leder dig på vägen mot ett liv i oändlig skönhet.

Läs om hur SENSAI kan hjälpa dig med din hud här.

Filtrera