Sensai foundation

Har du inte testat Sensai foundation än så är det hög tid att göra det. Sensai foundation har fått fina recensioner och är en stor favorit hos många. Hos Eleven hittar du hela Sensais sortiment av foundations — allt från lite lättare täckning till foundation med mer heltäckande resultat. Oavsett vad du föredrar så har vi foundation från Sensai för dig.

 

Sensai Flawless Satin Foundation

Sensai Flawless Satin Foundation är en flytande foundation med härligt krämig textur med naturlig täckning som kan jobbas upp i lager efter önskemål. Flawless Satin Foundation lägger sig perfekt på huden och ger en strålande lyster som om huden är upplyst från insidan. Fullmatad med fukt bidrar denna foundation med att bibehålla en välmående och smidig hud varje dag, och blir på så sätt en förlängning av din hudvård. Man har även lagt till SPF 20 för att skydda huden mot förtida åldrande samt för att förebygga pigmenteringar. 

 

Sensai Luminous Sheer Foundation

Denna lätta foundation passar perfekt till dig som önskar ett lite skirare resultat och där du själv enkelt kan kontrollera täckning efter önskemål. Sensai Luminous Sheer Foundation ger en väldigt naturlig "no makeup makeup"-look, med en silkeslen finish och vacker lyster där din naturliga skönhet får lysa igenom.

Formulan är återfuktande och tar hjälp av "Silky Lustrous Powder" samt Koishimarusilke som tillsammans jobbar utjämnande. Som extra bonus har man lagt till SPF 15 för att förebygga pigmenteringar samt skydda huden mot förtida åldrande. Luminous Sheer Foundation är en perfekt foundation för dig som vill ha en härligt fräsch och strålande finish.

 

Sensai Cellular Performance Cream Foundation

Sensai Cellular Performance Cream Foundation är en återfuktande krämig foundation med 50% fuktinnehåll för att stärka din hud inifrån med en strålande lyster. Den innehåller fem exklusiva huvudingredienser mot hudåldrande och gör din hud ungdomligt len och mjuk.

Moisture Rich Complex bildar ett återfuktande fastgörande skikt som bevarar hudens fukt tack vare den "omslutande effekten". Ger en klarare, slätare och fastare hud samt minimerar påfrestningar på huden genom att minska effekterna av UV-strålning, en grundläggande hudvårdsfunktion under dagen.

 

Sensai foundation recension

Innan du köper en foundation från Sensai kan det kännas bra att läsa lite om vad andra tycker om Sensais foundations. Våra kunder älskar Sensais foundation och har lämnat fina recensioner. 

”Magisk foundation, huden ser strålande ut och den täcker lagom utan att det syns att man är sminkad. Flyter in riktigt fint i huden och ser naturlig ut. Inte kakig som de flesta andra jag har provat.” — Skriver en kund om Sensai Flawless Satin Foundation

”Ljuvlig foundation som verkligen smälter in i huden. Blir väldigt naturlig. Den är som en fluid i konsistensen och väldigt lättarbetad. Jag tyckte att den såg lite glitter ut när jag provade den på handen, men i ansiktet ger den en jättefin lyster och inget glitter är synligt. Bara friskt och fräscht. Motsvarar precis det jag önskar i foundation. Bästa jag provat på flera år.” — Skriver en annan kund om Sensai Luminous Sheer Foundation.

”En av de bästa foundations jag haft. Den är inte så heltäckande och innehåller många vårdande ingredienser.” — Skriver en kund om Sensai Cellular Performance Cream Foundation

Många tidningar hyllar också Sensai Foundation och den får alltid fina omdömen i olika tester. Sensai foundation brukar även ligga i topp när olika tidningar gör sina bäst i test. Kanske blir du också sugen på att testa Sensai Foundation?

 

Skapa en snygg bas

En primer är a och o för en snygg bas. Sensai Glowing Base är en primer med en lyster bortom allt du någonsin kan tänka dig. Glowing Base har en flytande textur med pärlemorskimrande pigment som reflekterar ljuset på ett helt fantastiskt sätt, och jämnar ut hudtonen samtidigt som den är ett perfekt första steg till jämn och en hållbar makeup.

 

Handla Sensai foundation hos Eleven

Hos Eleven hittar du hela Sensais utbud av foundation. När du handlar foundation från Sensai så får du alltid fri frakt och snabba leveranser. När du handlar online hos Eleven slipper du dessutom trängas i trånga butiker eller stå i långa köer utan du kan enkelt klicka hem din foundation från Sensai hemma från soffan när det passar dig. Om du har testat Sensai foundation och gillar den, så är vi säkra på att du kommer att gilla andra produkter från Sensai. På Eleven har vi ett brett utbud av hudvård och makeup från Sensai. Alla hudvård från Sensai innehåller kraften hos den värdefulla ingrediensen Koishimaru Silk som ger dig en silkeslen hy som är återfuktad på djupet.  För att du ska full effekt av produkterna så förespråkar Sensai en hudvårdsritual, Saho, som är en process i tre steg som ska utföras på samma sätt varje dag för ett perfekt resultat.