RFSU
Turn Up The Heat

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant : 40 ml
Beskrivning

RFSU Turn up the heat Massage Glide är speciellt utvecklat för att passa perfekt för massage över hela kroppen och på intima områden som glidmedel. Glidmedlet är värmande och och skonsamt med en frisk doft. Massage är ett härligt sätt att komma närmare varandra genom att medvetet beröra med känsla och närhet, ett annat sätt är att använda glidmedel. Med Turn up the heat Massage Glide kan du väcka sinnena och den sexuella njutningen med både doft, smak och en hettande känsla. Tre produkter i en! Innehåller ingefära som har värmande egenskaper. Doftsatt med en frisk doft. Ätbar – har en lite söt sensuell smak. Vattenbaserat glidmedel.

Artikelnummer: 97636
Ingredienser

Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydroxethylcellulose, Sodium Benzoate, Parfum, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Lactic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Upptäck mer som Turn Up The Heat

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.