ECOESTIC
Deep Conditioner

(2 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Du sparar 38 kr

151 kr 189 kr

Variant : 500 ml
Passar ihop med
ECOESTIC
30 ml
Beskrivning

Ge torrt, sönderstylat hår vad det förtjänar - ECOESTIC Deep Conditioner! Detta ljuvliga balsam ger håret intensiv fukt och näring vilket har en utjämnande effekt på frissighet och hjälper till att framhäva hårets naturliga lyster.

ECOESTIC Deep Conditioner är berikat med extrakt från kamomill och lavendel, detta gör att håret rengörs varsamt utan att tynga ned samtidigt som det blir mjukt, får en frisk lyster och känns silkeslent.

  • Fri från SLS, parabener, EDTA & mineraloljor.

  • Testar ej på djur.

  • Vegansk.

Användning

Efter schamponering med ECOESTIC Shampoo, applicera en jämn mängd i handdukstorkat hår. Låt verka i några minuter och skölj sedan noggrant.

ECOESTIC har naturen i fokus och deras produkter innehåller därför naturliga råvaror av hög kvalité som bearbetas med stor omsorg. När det kommer till de biodynamisk odlingarna så ger ECOESTIC mer än vad de tar.

ECOESTIC är veganskt och stödjer organisationen "From One To Another" som jobbar för flickors rätt i samhället och att alla ska ha rätten till utbildning.

Upptäck mer som Deep Conditioner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product