ghd
Style

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
259 kr
259 kr
Variant : Smooth & Finish Serum 30 ml
Beskrivning

Ett lätt serum som får ditt hår att glänsa och ger en definierad och silkeslen finish på din styling. Det eliminerar även frizz och tillfälligt slätar ut kluvna toppar.

ghd Style är produkter för professionell hårvård och styling som kan användas av alla och passar den kräsnaste. Denna serie möjliggör för dig att skapa din egen look. Från att få ett platt och tungt hår till att bli glansigt med volym och lockar, och de allra frissigaste håren till att bli silkeslena och skinande.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera serumet på torrt hår och massera in det i topparna, undvik hårbotten.

Ingredienser

Dimethicone,Cyclopentasiloxane,Parfum (Fragrance),Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Limonene,Hexyl Cinnamal,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Alcohol Denat

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product