Kérastase
Resistance

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 69 kr

390 kr 459 kr

Du sparar 69 kr

390 kr 459 kr

Variant : Bain Thérapiste Masque 200 ml
Beskrivning

Kérastase Resistance Masque Thérapiste är en ljuvlig inpackning som skämmer bort dig och ditt hår genom att på djupet vårda hårstrået, för att ge en stärkande känsla och ge en boost till hårets elasticitet. Den har en behaglig textur och lämnar håret mjukt, välmående och vitaliserat!

KAPs (Keratin Associerade Proteiner) är mikroproteiner som finns i ditt hår och sammanlänkar samt binder ihop keratinet. När håret skadas förlorar det KAPs vilket resulterar i att hårets struktur kollapsar. Serien Thérapiste innehåller en kombination av Fibra-KAP™ och Resurrection SAP som är en innovativ sammansättning som hjälper till att kompensera för hårets förlorade KAPs. En serie som hjälper till att vårda, ge glans, försegla topparna och erbjuda en silkeslen känsla.

  • Ingår i Thérapiste.

  • Passar fint, medium & tjockt hår.

  • Idealisk för dig med väldigt skadat eller överarbetat hår.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera i rengjort, handdukstorkat hår. Massera på längder och toppar. Låt verka i 5 minuter, löddra upp och skölj sedan noggrant. För bästa effekt, kombinera med de andra produkterna i Thérapiste-serien.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product