Kérastase
Resistance

(3 Recensioner)
I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 125 kr

374 kr 499 kr

Du sparar 125 kr

374 kr 499 kr

Variant : Bain Thérapiste Masque 200 ml
Beskrivning

Kérastase Resistance Masque Thérapiste är en ljuvlig inpackning som skämmer bort dig och ditt hår genom att på djupet vårda hårstrået, för att ge en stärkande känsla och ge en boost till hårets elasticitet. Den har en behaglig textur och lämnar håret mjukt, välmående och vitaliserat!

KAPs (Keratin Associerade Proteiner) är mikroproteiner som finns i ditt hår och sammanlänkar samt binder ihop keratinet. När håret skadas förlorar det KAPs vilket resulterar i att hårets struktur kollapsar. Serien Thérapiste innehåller en kombination av Fibra-KAP™ och Resurrection SAP som är en innovativ sammansättning som hjälper till att kompensera för hårets förlorade KAPs. En serie som hjälper till att vårda, ge glans, försegla topparna och erbjuda en silkeslen känsla.

  • Ingår i Thérapiste.

  • Passar fint, medium & tjockt hår.

  • Idealisk för dig med väldigt skadat eller överarbetat hår.

Innehåll: 200 ml

Användning

Applicera i rengjort, handdukstorkat hår. Massera på längder och toppar. Låt verka i 5 minuter, löddra upp och skölj sedan noggrant. För bästa effekt, kombinera med de andra produkterna i Thérapiste-serien.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt