Kérastase
Resistance

(5 Recensioner)
Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Du sparar 74 kr

295 kr 369 kr

Variant : Serum Thérapiste 30 ml
Beskrivning

Kérastase Resistance Sérum Thérapiste Dual Treatment är ett dubbelverkande serum som hjälper till att försegla hårtopparna samtidigt som det ger en mjuk känsla och innehåller värmeskydd som skyddar vid värmestyling upp till 230°C. Den kombinerar en oljig och krämig textur och lämnar ditt hår silkeslent.

KAPs (Keratin Associerade Proteiner) är mikroproteiner som finns i ditt hår och sammanlänkar samt binder ihop keratinet. När håret skadas förlorar det KAPs vilket resulterar i att hårets struktur kollapsar. Serien Thérapiste innehåller en kombination av Fibra-KAP™ och Resurrection SAP som är en innovativ sammansättning som hjälper till att kompensera för hårets förlorade KAPs. En serie som hjälper till att vårda, ge glans, försegla topparna och erbjuda en silkeslen känsla.

  • Ingår i Thérapiste.

  • Passar fint, medium & tjockt hår.

  • Idealisk för dig med väldigt skadat eller överarbetat hår.

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera i rengjort, handdukstorkat hår. Massera på längder och toppar. Föna gärna håret, och låt produkten vara kvar. Kan användas i både fuktigt hår, och torrt hår som finish. För bästa effekt, kombinera med de andra produkterna i Thérapiste-serien.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product