Hårvård

Hårparfym

En hårparfym ger håret en lyxig och väldoftande boost som hjälper till att hålla håret fräscht längre mellan tvättarna, och är också en rolig detalj i din vardag. När du väl börjat använda hårparfym är det nästan omöjligt att leva utan! Att ha ett väldoftande hår är alltid uppskattat, och förutom dina hårvårdsprodukter och stylingprodukter, så kan alltid en hårparfym hjälpa till att boosta och lyfta fram en härlig doft. Allehanda dofter du stöter på ute på stan fastnar lätt i håret, vilket dessvärre kan få även ett nytvättat hår att snabbt förlora sin charm och kanske inte ha den doften som du önskar. Här är hårparfymen en räddare i nöden som likt en body mist endast kräver någon enstaka sprayning för att ge en uppfriskande känsla.

Hos oss finner du hårparfymer i alla varianter, dofter och prisklasser. Utöver att den oemoståndliga doften innehåller många hårparfymer även vårdande och skyddande ingredienser som stärker håret, reducerar frissighet och ger frisyren extra glans. Många hårparfymer har dessutom UV-skydd, vilket är perfekt för att skydda håret mot onödigt slitage från solen under sommaren. Hos oss hittar du hårparfymer från bland annat populära Balmain, stilsäkra Lernberger Stafsing och lyxiga Herra.

Tips gällande hårparfym

Om parfym eller EdT känns för intensivt för en varm sommardag kan hårparfym precis som body mist vara ett perfekt substitut. En lätt sprayning över håret ger dig en frisk och fräsch doftaura utan att doften känns för tung. Spraya lätt över din frisyr för ett svall med ljuvlig doft.