Hårvård

Stylingverktyg

Böljande Hollywood-svall, busig surflook eller rakt och sofistikerat? Låt alla dagar bli en bra hårdag! Med rätt stylingprodukter och bra stylingverktyg är det bara din fantasi som sätter gränsen för hur du kan styla och forma din frisyr. Ett tips när du använder värmeverktyg är att börja med att föna håret helt torrt, sedan använder du valfritt stylingverktyg efter önskemål – locktång, plattång, krustång – stylar ditt hår och låter håret svalna helt innan du borstar igenom håret. När håret har svalnat så är din hårstyling "låst", det vill säga hållfast. Du kan också avsluta med att föna håret med kall luft, för att håret ska svalna fortare efter användning av värmeverktyg.

Tänk på att värmeverktyg sliter på håret, vilket gör det mycket viktigt att använda värmeskydd inför varje stylingtillfälle. Många värmeskydd till håret innehåller även egenskaper som gör att din hårstyling blir mer hållfast. Om du använder stylingverktyg dagligen kan håret även behöva återfuktande inpackningar med jämna mellanrum för att kunna behålla sin naturliga glans och lyster.

Vi har ett brett utbud av hårstylingprodukter samt värmeverktyg som hårfön, plattång och locktång, från varumärken som ghd, GA.MA, och Remington.

Filtrera