Mario Badescu
All Purpose Egg Shampoo

(4 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 236 ml
Passar ihop med
Mario Badescu
473 ml
Beskrivning

Detta milda Egg Shampoo ser till att göra ditt hår rent och ge näring till alla hårtyper tack vare dess protein-berikade äggingrediens. Kan även användas som duschgel, applicera med svamp för bästa resultat. Den har en härlig fräsch doft. Skönhetstips: All Purpose Egg Shampo är en 2-i-1-produkt som är skonsam nog att använda även som duschgel. Massera in över blöt hud med en mjuk tvättsvamp och skölj noga.

Ingredienser

Aqua,Sodium Chloride,Ammonium Lauryl Sulfate,Egg

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som All Purpose Egg Shampoo

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt