Mario Badescu
All Purpose Egg Shampoo

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
115 kr
115 kr
Variant : 236 ml
Kampanj

Köp valfria produkter från Mario Badescu för minst 450 kr, och få en lyxig gåva med tre av favoriterna från Mario Badescu

Passar ihop med
Mario Badescu
473 ml
Beskrivning

Detta milda Egg Shampoo ser till att göra ditt hår rent och ge näring till alla hårtyper tack vare dess protein-berikade äggingrediens. Kan även användas som duschgel, applicera med svamp för bästa resultat. Den har en härlig fräsch doft. Skönhetstips: All Purpose Egg Shampo är en 2-i-1-produkt som är skonsam nog att använda även som duschgel. Massera in över blöt hud med en mjuk tvättsvamp och skölj noga.

Ingredienser

Aqua,Sodium Chloride,Ammonium Lauryl Sulfate,Egg

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product