Swiss Clinic
Hair Renewal Serum

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas

Du sparar 118 kr

471 kr 589 kr

Du sparar 118 kr

471 kr 589 kr

Variant : 50 ml
Beskrivning

Hair Renewal Serum är ett specialserum framtaget för att främja ett friskare, livfullare och fylligare hår. Tack vare ett komplex av aktiva ingredienser hjälper serumet till att stimulera hårsäckarna och påverkar cellerna i både tillväxtfas och vilofas för att hjälpa vilande hårsäckar att övergå till tillväxtfas igen så att håret har möjlighet att börja växa som vanligt.

Hårets olika faser
  • Anagen fas - Tillväxtfas

  • Katagen fas - Övergångsfas mellan aktivt och inaktivt

  • Telogen fas - Inaktiv fas

Vi tappar alla hår och det sker som oftast i den telogena fasen, alltså när hårsäcken är inaktiv. De hår som lossnar ersätts ofta av nya hår när hårsäcken går tillbaka in i anagen fas, men ibland stannar en hårsäck i den vilande/inaktiva fasen och då kommer inget nytt hår. Oftast beror detta på kommunikationsproblem mellan olika celler i follikeln/hårsäcken. Hårsäcken är inte "död", men det sker ingen ny hårväxt.

Hair Renewal Serum innehåller ett högteknologiskt hårväxtkomplex med aktiva ingredienser som utvunnits ur två naturliga växtextrakt. Detta cellkommunicerande komplex har förmågan att påverka hårceller så att de ser ut- och beter sig som normala, friska hårceller samt reducera verksamheten hos andra ämnen som försöker bryta cellernas normala cykel. Hårväxtkomplexet ser alltså till att kommunikationen mellan cellerna i hårsäcken fungerar som den ska. Detta gör att hårsäckar som stannat upp tillfälligt i den telogena fasen får hjälp att ta sig till den anagena fasen så att nytt hår kan börja växa igen. Effekten blir reducerat håravfall och ökad hårväxt i hårsäckar som idag är vilande - för ett friskare och mer livfullt hår!

  • Främjar hårväxten & kan reducera håravfall

  • Passar både män & kvinnor

  • Stimulerar hårsäckarna

  • Ökar kommunikation mellan cellerna för ökad aktivitet

  • Smart pipettflaska

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera några droppar av produkten där det behövs och massera försiktigt in i hårbotten. Gör detta en gång per dag. Avsluta genom att kamma igenom håret och låt självtorka. Använd produkten dagligen i minst två och helst fyra månader för bästa resultat.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product