Living Proof
Full Dry Volume Blast

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
379 kr
379 kr
Variant : 238 ml
Beskrivning

Living Proof Full Dry Volume Blast

Möt Full Dry Volume Blast. Den skapar volym och textur som nästan är lika lätt som luft för stora, långvariga resultat. Sprayen är förstärkt med Living Proof's patentsökta Expandable, Textured Aero-Spheres, ETAS. ETAS är lättare och större än ingredienser enligt branschstandard, så den leverarar stor volym och textur till håret utan att tynga ner det.

  • Omedelbar volym och textur som håller
  • Förvandlar tunt, platt hår till volumiösa looks. Utan krispighet eller stelhet
  • Fungerar på torrt hår för resultat varsomhelst, närsomhelst. Känn självförtroende i att du barnsligt enkelt kan skapa volym som håller

Innehåll: 238 ml

Användning

Skaka flaskan väl innan varje spray. Håll flaskan 25 cm från torrt hår. Lyft och spraya från rot till topp, sektion för sektion. Repetera till du fått önskat resultat (och glöm inte att skaka mellan varje spray). Använd fingrarna för att rufsa till håret. Spraya på färdiga looks för extra textur och stadga.

Upptäck mer som Full Dry Volume Blast

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.