Living Proof
Full Thickening Mousse

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
379 kr
379 kr
Variant : 149 ml
Beskrivning

Living Proof Full Thickening Mousse

En ultralätt volymmousse som ger flexibel volym för att hjälpa fint, platt hår att se, kännas och bete sig som naturligt fylligt, tjockt hår. Living Proof Full Thickening Mousse innehåller Living Proof's patenterade förtjockningsmolekyl, PBAE, som skapar förtjockande korn mellan hårstråna som ger känslan av ett tjockare hår.

  • Långvarig volym och fyllighet
  • Flexibilitet och lätt stadga som inte kollapsar

Full Thickening Mousse är perfekt för tunnt, platt hår. Den är silikonfri, säker och formulerad för färgat och kemiskt behandlat hår.

Innehåll: 149 ml

Användning

Skaka flaskan ordentligt. Håll flaskan upprätt och tryck ut en mängd lika stor som ett ägg. Håll inte flaskan upp och ner när du trycker ut moussen. Applicera på fuktigt hår från hårbotten ut till topparna. Kamma ut och styla med värme för att aktivera.

Tips! Använd en rund borste och föna håret torrt med för att skapa mer volym. Genom att låta håret självtorka får du en mer ogjort, naturlig look med textur och definition, men inte lika mycket volym och fyllighet som vid värmestyling.

Upptäck mer som Full Thickening Mousse

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.