Ej i lager Fri frakt från 199kr
165 kr
165 kr
Variant : Wild Stylers Savage Panache Powder Spray
Beskrivning

Inget slår 60-talet när det kommer till volym! Med Wild Stylers 60s Babe från L'Oréal Professionnel kan du nu återskapa den flirtiga 60-talslooken men med en modern touch. Wild Stylers 60s Babe är en texturerande puderspray som som passar alla hårtyper och ger en hållbar, maximal volym utan att kännas strävt. Sprayen har ett specialdesignat munstycke samt en trippel-diffuser som ger perfekt produktfördelning över håret.

  • Extrem volym

  • Lång hållbarhet

  • Puderspray

  • Texturerande

  • Matt finish

Innehåll: 250 ml

Användning

Skaka väl innan användning och mellan varje applicering. Spara på torrt hår i jämna drag överallt där du vill har ett lyft och struktur. Krama igenom när du applicerar på längderna. Proffstips! För att skapa det ultimata lyftet vid rötterna, applicera längs med rötterna innan du tuperar i mindre sektioner. Använd borststråna för att släta till din look utan att påverka höjden.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.