TIGI Bed Head
Glaze Haze

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
149 kr
149 kr
Variant : Smoothing Serum 60 ml
Beskrivning

Ett lättviktsserum som mjukar upp och vårdar håret samtidigt som det ger en otrolig glans. Det kapslar in varje strå för att kämpa emot luftfuktighet, mjuka upp håret, ge glans och snabba på torkningstiden när det är vått. Serumet innehåller extrakt från sockerrör som ger fukt och glans till håret, extrakt från bambu som stärker håret för att förebygga slitage och kluvna toppa, olja från riskli som tillför protein för att stärka håret, släta ut fjällskikten och reducera friss samt Kashmere Keratin som innehåller proteiner och fukt för att konditionera och göra håret mjukt. Doftar Creme Brulee.

  • Glans-förstärkande & friss-reducerande.

  • Snabbar på torkningstiden.

Innehåll: 60 ml

Användning

Kan användas både i vått och torrt hår. Använd ett till två pump beroende på hårets längd, och massera in i händerna. Applicera därefter på mellanlängder och toppar och alla andra områden som har lätt för att vara frissiga.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product